Recensies over Andy | DERYNCK Houtrealisaties. Uw schrijnwerker in Houthulst voor houtconstructies in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen

Recensies

Recensies van klanten 

Dit is wat mensen over hun ervaring met DERYNCK Houtrealisaties vertellen: 

A. Cherlet

"Voor de daktimmerwerken van onze nieuwbouwwoning, hebben wij een samenwerking gehad met houtrealisaties Andy Derynck.Naast een mooie afwerking, ook een stipte planning en vlotte communicatie!"

J.  Vanbiervliet

"Wij hebben reeds een beetje ervaring in de bouwwereld en hebben zelden met iemand samen gewerkt die zo stipt en correct werkt als Andy!

Alles verliep perfect en werd uitgevoerd zoals afgesproken. Ik kan het iedereen aanbevelen om met Andy samen te werken en kijk alvast uit naar een volgend project! "

Ariane G.

"Andy heeft zeer proper, correct, goed werk geleverd bij de renovatie van onze hoeve. Door zijn deskundig advies konden we ons dak helemaal uitrechten die zowel een oplossing aan de binnen- als buitenkant van het huis de beste optie was. Op Andy kan je rekenen en komt zijn afspraken na. We bevelen hem zeker aan als iemand die gepassioneerd is door het werken met hout dat een mooi eindresultaat opbrengt."

G. Baert

"We zijn zeer tevreden van het geleverde werk van Andy (dakgebinte, overdekt terras, beplating). Andy levert hoogkwalitatief werk. Hij denkt altijd constructief mee en zoekt steeds naar oplossingen wanneer iets onvoorziens optreedt. Op hem kan je rekenen en het werk die hij aflevert is werkelijk top!"

D. Vandenabeele

"Onze gevelbekleding en bekleding van onze overkappingen werden zeer kundig geplaatst en prachtig afgewerkt. Andy is altijd bereikbaar voor extra info of tips. We zijn erg tevreden en zullen toekomstige projecten zeker ook aan Andy toevertrouwen."

K. Vandewalle

"Ervaren vakman die prachtig werk levert en oog heeft voor de afwerking."

C. Van Maele

"Zeer nauwkeurig werk met een prachtig resultaat!"

E. Van Steen

"Professioneel, komt afspraken na , altijd bereikbaar en levert mooi werk!
Kortom wij waren zeer tevreden!"

Y. Detollenaere

"Top kwaliteit en service. Correct en aangenaam om mee samen te werken."

Overtuigd van het vakmanschap van Andy Derynck? 

Neem zeker contact op met Derynck Houtrealisaties voor uw project met houtconstructie op maat. Ik luister naar uw wensen en u krijgt gratis een vrijblijvende offerte op maat van uw budget.   


Zelf een review schrijven? 

Ik hoor graag over uw ervaring met DERYNCK Houtrealisaties! 

Dat kan via volgende manieren: 

Mag ik uw uw recensie op mijn website mag plaatsen? Laat het dan weten via het contactformulier hieronder.   


Meer weten over de ervaring en visie van de schrijnwerker achter DERYNCK Houtrealisaties?

Kijk zeker eens op de Over mij pagina en ontdek de specialisatie en waarden van Andy Derynck. 

Recensies over schrijnwerker en timmerman Andy Derynck uit Houthulst - DERYNCK Houtrealisaties timmerman en schrijnwerker Andy uit Houthulst - DERYNCK Houtrealisaties -houten constructies, gevelbekleding, buitenschrijnwerk en daktimmerwerk op maat in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen