Realisaties van DERYNCK Houtrealisaties - uw schrijnwerker uit Houthulst voor maatwerk in hout. Buitenschrijnwerk, eiken constructies, gevelbekleding en daktimmerwerk in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen

Eiken carport met zadeldak en tuinberging

22-11-2021

Realisatie in West-Vlaanderen van een eiken carport in klassieke stijl met zadeldak. Volledige afwerking van het binnendak in eik. Met aanbouw van een bijhorende tuinberging.

Deze houten carport biedt plaats voor twee wagens en is kwalitatief afgewerkt in duurzaam eikenhout. In de aangebouwde berging is voldoende plaats om een bromfiets, fiets of moto te plaatsen, zodat deze beschermd zijn tegen weersinvloeden.   

Hebt u ook een project waarvoor u een schrijnwerker zoekt die eiken constructies en diverse bijgebouwen in hout op maat maakt? Neem zeker contact op. Ik luister naar uw wensen en u krijgt gratis een vrijblijvende offerte op maat van uw budget. 

Realisaties schrijnwerker en timmerman Houthulst - DERYNCK Houtrealisaties
timmerman en schrijnwerker Andy uit Houthulst - DERYNCK Houtrealisaties -houten constructies, gevelbekleding, buitenschrijnwerk en daktimmerwerk op maat in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen