over schrijnwerker in Houthulst Andy Derynck - DERYNCK Houtrealisaties - uw timmerman & schrijnwerker in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen

een hart van hout

Over Andy Derynck

Mijn specialisatie en waarden

Als veelzijdig timmerman met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenschrijnwerk sta ik klaar om al uw ideeën te realiseren. Door ambachtelijke technieken met moderne methodes te combineren, geniet u gegarandeerd van een geslaagd eindresultaat. Zowel in moderne als klassieke stijl. 

In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in uitdagend maatwerk in hout. Naast traditioneel schrijnwerk verzorg ik voor u ook speciale houtconstructies en unieke houtskeletbouw, strakke gevelbekleding en allerhande daktimmerwerk. Uw renovatie of nieuwbouw project is bij DERYNCK Houtrealisaties in goede handen. 

Als enthousiast vakman hecht ik veel belang aan kwaliteit, stiptheid en betaalbaarheid.  Duidelijke communicatie vind ik erg belangrijk voor een goed verloop van het project. Gezien ik als zaakvoerder zelf op de werkvloer sta, heeft u altijd één aanspreekpunt. Ideaal voor vlot overleg en een nauwe samenwerking. Ik luister naar uw ideeën en wensen en zorg voor een stipte uitvoering volgens uw budget. Zo wordt u een van mijn vele tevreden klanten.

Voor grote houtrealisaties werk ik samen met gedreven mensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn. Zo wordt elke opdracht - ook met een bepaalde deadline - met oog voor detail en op tijd tot een goed einde wordt gebracht.


Een hart van hout

Passie voor het vak


Over DERYNCK Houtrealisaties

Nieuwigheden in de onderneming

Telescopische kraan 

Met deze aanwinst investeer ik in een nog efficiëntere aanpak van grote projecten en uitdagende houtconstructies op maat. 


Hebt u een vraag voor Andy Derynck? Of wenst u gratis een vrijblijvende offerte voor uw project met houtconstructie op maat? Neem dan zeker contact op per mail of telefoon.  


Wilt u weten wat anderen zeggen over hun ervaring met DERYNCK Houtrealisaties? Lees dan op de Recensies pagina de reviews van enkele klanten die hun project met maatwerk in hout toevertrouwden aan mij. 

over Andy Derynck, uw schrijnwerker en timmerman uit Houthulst - DERYNCK Houtrealisaties timmerman en schrijnwerker Andy uit Houthulst - DERYNCK Houtrealisaties -houten constructies, gevelbekleding, buitenschrijnwerk en daktimmerwerk op maat in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen