Realisaties van DERYNCK Houtrealisaties - uw schrijnwerker uit Houthulst voor maatwerk in hout. Buitenschrijnwerk, eiken constructies, gevelbekleding en daktimmerwerk in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen

overkapping met plat dak en tuinberging

18-02-2021

Realisatie in West-Vlaanderen van een moderne overkapping met een bijhorende tuinberging. Afwerking gevel  in thermo Wood hout met profiel.

Deze ruime houten carport is het ideale alternatief voor een garage. Er is voldoende plaats om de wagen overdekt te parkeren. Bovendien zorgt de aangebouwde berging voor de nodige plaats om fietsen, tuinmateriaal en gereedschap netjes op te bergen. 

Het profiel in het gekozen hout geeft deze eiken constructie extra cachet. De deur is volledig ingewerkt voor een strakke aanblik.  

Hebt u ook een project waarvoor u een schrijnwerker zoekt die eiken constructies en diverse bijgebouwen in hout op maat maakt? Neem zeker contact op. Ik luister naar uw wensen en u krijgt gratis een vrijblijvende offerte op maat van uw budget. 

Realisaties schrijnwerker en timmerman Houthulst - DERYNCK Houtrealisaties
timmerman en schrijnwerker Andy uit Houthulst - DERYNCK Houtrealisaties -houten constructies, gevelbekleding, buitenschrijnwerk en daktimmerwerk op maat in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen